Training

In de techniek en ook binnen de rotating-industrie is er een grote schaarste aan ervaren mensen. Ondanks het groot aantal vacatures is het lastig om de juiste mensen te vinden. Werkzoekenden met voldoende kennis van rotating techniek zijn schaars.

Bij veel recruitmentbureaus worden kandidaten aangeboden met onvoldoende capaciteit, of worden de mensen met voldoende capaciteit niet opgemerkt. Deze recruitmentbedrijven hebben veel vraag en ook veel aanbod en kunnen daardoor in een beperkte mate tijd en inschattingen maken van de aangeboden en gevraagde capaciteiten.

Train-on-the-job is een welbekende uitdrukking, die in eerste instantie het beeld geeft dat iemand met weinig tot geen kennis, alles op de werkvloer moet gaan leren. Wij bedoelen hier iets anders mee.

Wanneer u binnen uw bedrijf medewerks hebt die affiniteit, ervaring of ambitie hebben om te groeien in hun (onderhouds)functie, dan kan het ook interessant zijn om ons in te schakelen om deze persoon te begeleiden bij een training en onderwijstraject welke aansluit bij de voor uw bedrijf zo belangrijke know-how van onderhoud van rotating-equipment. Met deze oplossing haalt u de kennis in huis en bent u minder afhankelijk van ingehuurde diensten van derden.


Wenst u meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact Op

Print article