Onderhoud

Onderhoud is goed...goed onderhoud is beter! Een open deur, maar hoe goed is het onderhoud op uw rotating equipment?

Een algemen aanname: "wij hebben ons eigen onderhoudsteam, dus dat zit wel goed" Dit lijkt logisch maar heeft u al eens stil gestaan bij het volgende:

"We hebben het altijd zo gedaan dus waarom veranderen" Uw onderhoudsteam kan vastgeroest zijn in een bepaalde tunnelvisie met betrekking tot onderhoud, misschien kan een nieuwe, frisse kijk op het onderhoud en/of procedures, nieuwe inzichten geven die tijdsbesparend, levensduur verlengend of een hogere efficiëntie bevorderen.

  • Wij kunnen ingezet worden om uw onderhoudsprocedures en analyses door te lichten en periodieke scans te doen binnen uw bedrijf zowel op de administratieve kant als hands-on op de werkvloer, equipment te inspecteren.

"Goh versleten?? ... nou we hebben er nog liggen dus vervang het maar" Als je zelf weinig tot geen verantwoordelijkheid moet afleggen over uitgaven of voorraden (ze niet moet betalen), dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je je niet zo druk maakt over levensduur en oorzaak van slijtage. Ook wel in de volksmond "het is niet van jezelf, dus ben je er ook niet zo zuinig op"

  • Wij kunnen ingezet worden om het verloop in voorraad te analyseren en de oorzaken te zoeken van schijnbare te snelle slijtage.

"We komen om in het werk" U heeft door een groot onderhoud of stop, eigenlijk te weinig mankracht om het onderhoud, of periodieke groot onderhoud binnen de gestelde tijd te verrichten. Of heeft u personeelsuitval en dreigt u daardoor de deadline of productie-aantallen niet te halen?

  • Wij zijn inzetbaar bij personeelsuitval of deadline-recovery. Dit kan zowel op kortlopende als langlopende projecten. Tevens kunnen wij voor u een onderhoudsplan opzetten en onderhoudsdocumentatie samenstellen, waardoor u de door ons ingebrachte kennis als naslagwerk heeft en daarmee het kennisniveau van uw onderhoudsteam verbeterd.


 


Wenst u meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen.

Neem Contact Op

Print article